Vuosi 2023 on pian täällä

Vuosi 2022 on loppumaisillaan. Hollolan ratsastajat pitivät syyskokouksen 20.11., jossa valittiin mm. uusi hallitus kaudelle 2023. Ensi vuoden suunnitelmissa on järjestää kevät kaudella hallikilpailut koulu- ja esteratsastuksessa, sekä jo perinteeksi muodostuneet kesäkilpailut Toukolassa molemmissa lajeissa. Lisäksi suunnitteilla on hevosten Match Show ja keppihevoskilpailut.

Seura ottaa kaudelle 2023 uutena käyttöön valmennustuen. Tarkoituksena on tukea jäsentensä
valmentautumista kaudella 2023. Valmennustukea tullaan maksamaan takautuvasti vuoden 2023 lopussa sen hetkisen
taloustilanteen sallimissa määrin.

Tässä tärkeää tietoa vuoden vaihtuessa.

Kilpailuluvat kaudelle 2023

Jos vaihdat vuodenvaihteessa seuraa, muista ilmoittaa tästä seurasi jäsensihteerille. Kilpailulupa tulee lunastaa uuden seuran nimissä. Jotta voit ostaa kilpailuluvan, tulee jäsenmaksun olla maksettuna. Jäsenmaksu hoituu helposti Jäsenhuoneen kautta oma.ratsastus.fi, jonka kautta maksu päivittyy muutaman minuutin viiveellä Kipaan ja kilpailulupa on heti ostettavissa. Lisää tietoa Jäsenhuoneesta löytyy sivulta https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/ . Mikäli odotat, että kotiin saapuu perinteinen paperinen jäsenlasku, sen maksu kirjautuu KIPAan useamman arkipäivän viiveellä.

Hevosten vuosimaksut kaudelle 2023

Hevosten vuosimaksut ovat maksettavissa heti vuodenvaihteen jälkeen. Maksu on edelleen 40 euroa.

Pitopaikkatunnus

Pitopaikkatunnus perustuu lakiin eläinten tunnistamisesta ja rekisteröinnistä (1069/2021), joka on astunut voimaan 1.1.2022. Pitopaikkojen kirjanpitoa koskevan vaatimuksen tarkoituksena on varmistaa eläinten jäljitettävyys mahdollisissa eläintautitilanteissa. Pitopaikkatunnus on FI-alkuinen ja sisältää 12 numeroa esim. FI123456789012. Pitopaikkatieto täytyy säilyttää 3 vuoden ajan ja esittää tarvittaessa pyynnöstä viranomaiselle.

 Pitopaikkatunnus muuttuu pakolliseksi tiedoksi kilpailukutsuun ja ilmoittautumislomakkeeseen. Mikäli kilpailunjärjestäjä tarjoaa majoitusta hevosille, tulee kutsuun merkitä pitopaikkatunnus. Pitopaikkatunnuksen saa sähköisesti ja lisää tietoa löytyy sivulta https://www.ratsastus.fi/tiedotteet/pitopaikkarekisteri-majoitusta-tarjoaville-kilpailunjarjestajille/

 Ilmoittautumislomakkeessa täytetään sen tallin pitopaikkatunnus, josta hevonen/poni lähtee sekä mihin palaa kilpailun jälkeen. Selvitä ajoissa oman tallisi pitopaikkatunnus. Jos siirryt kilpailusta toiseen talliin, selvitä kyseisen tallin pitopaikkatunnus. Lisätietoja
www.ratsastus.fi