Vuositiedote 2022

Nyt on hyvä aika liittyä seuraan!🤩

 

 

Vuonna 2022 seura tulee korvaamaan jäsenilleen hakemusten perusteella alue tai kansallisen kilpailuluvan, niille ratsastajille joilla on olemassa kvaalit ja tavoitteena kilpailla kaudella 2022. Jokainen maksaa luvan itse, minkä jälkeen jäsenen tulee tehdä kirjallinen anomus hallitukselle korvauksen saadakseen. Anomuksesta tulee käydä ilmi edellisen vuoden startit, sekä alue ja kansallisiin luokkiin vaadittavat kvaalit. Jos kansallisen kisaluvan hakijalla ei ole hakuhetkellä tarvittavia kvaaleja, maksetaan hänen kansallisesta luvastaan alueluvan suuruinen osuus. Hakemuksessa tulee esittää myös hevoset, joilla hakija aikoo tulevalla kaudella kilpailla, sekä kuitti / kuvakaappaus suoritetusta lupamaksusta. Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen jasensihteeri@hollolanratsastajat.fi.

 

Vuoden 2021 kulukorvaukset maksetaan palkintoina alue-, sekä kansallisten kisojen rancking pisteiden mukaan, eikä niitä tarvitse anoa. Vuodelta 2022 ei enää makseta kulukorvauksia.

Mutta kauden 2022 lopussa tullaan palkitsemaan parhaiten kilpailuissa menestyneitä ratsukoita sen hetkisen taloustilanteen sallimissa määrin.

 

Keväälle 2022 on suunnitteille Simo ratsastussimulaattorin kutsuminen Hollolaan ja seura tulee maksamaan osan Simon palkasta. Tästä lisää myöhemmin.

 

Kaudella 2022 seura järjestään Toukolan tilalla yhdet seuratason, sekä mahdollisesti myös yhdet aluetason koulukilpailut. Olemme alustavasti keskustelleet R-tallin kanssa kilpailuiden verryttelyjen järjestämisestä heidän kentällään. Olemme hyvin innoissamme tästä uudesta mahdollisuudesta ja yhteistyöstä. R-talli sijaitsee Toukolan naapurissa ja ratsastuskentät ovat hyvin lähellä toisiaan”  🥳

 

Seura maksaa myös edelleen jäsentensä toimihenkilökoulutukset.

 

Suunnitteilla myös avustusta maneesi käynteihin! (Ideoita otetaan vastaan 😉)

 

Kuva: Marika Puro