Jäsenyys

Kun liityt Hollolan Ratsastajien jäseneksi, olet samalla Suomen Ratsastajainliiton jäsen ja saat myös SRL:n tarjoamat jäsenedut. Jäsenenä sinulla on lisäksi mahdollisuus osallistua SRL:n Hämeen aluejaoston ja Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun toimintaan.
Seniori- ja juniorijäsenet ovat täysjäseniä. He voivat kilpailla kaikilla tasoilla edellyttäen oikean kilpailulisenssin lunastamista. He voivat hankkia myös tarvittaessa SRL:n toimihenkilölisenssin. Lisäksi he saavat Pohjola vakuutuksen Sporttiturvan ja Hippos-lehden ja muita SRL:n tarjoamia etuja. Lisätietoja löytyy SRL:n sivuilta osoitteesta https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenedut/

Perhejäsen asuu samassa taloudessa täysjäsenen kanssa. Perhejäsen saa muuten samat edut kuin täysjäsen, mutta hän ei voi anoa kansallista kilpailulupaa, hankkia toimihenkilölisenssiä eikä hän saa Hippos-lehteä.

Voit liittyä Hollolan ratsastajien jäseneksi osoitteessa https://liity.ratsastus.fi tai sähköpostitse jasensihteeri@hollolanratsastajat.fi. Jäsenyyden luomiseen jäsensihteeri tarvitsee jäsenyyden tyypin (seniori, juniori, perheenjäsen tai kannatusjäsen), yhteystietosi sekä henkilötunnuksesi. Henkilötunnusta tarvitaan kilpailulisenssin lunastamiseen sekä vakuutuksen saamiseen. Mikäli olet ollut aiemmin toisen seuran jäsen, ilmoitathan siitä niin saamme vältettyä tuplajäsenyydet. Jos sähköpostiosoitettasi saa käyttää seuran mahdollisiin tiedotusviesteihin, kerrothan myös siitä viestissäsi.

Tämän jälkeen saat laskun postitse, lasku tulee SRL:stä. Lasku on maksettava ehdottomasti laskussa olevaa viitettä käyttäen. Jos et saa laskua tai tulee muuta kysyttävää, otathan yhteyttä jäsensihteeriin. Jos henkilö- tai osoitetietoihin on tullut muutoksia, ilmoitathan niistä jäsensihteerille.

HOR/SRL:n jäsenkortilla saa alennusta Velj.Wahlsténilta -15 % sekä Equuscare myöntää HOR:n jäsenille seuraavia alennuksia: -10% kuolaimista ja lisärehuista, -5% rehuista sekä muista tuotteista -15%.