SEURARETKI NATIONS CUP-KILPAILUIHIN

Lähdetään porukalla kesän kansainvälisimmälle seuraretkelle kannustamaan Suomen Nations Cup-joukkueet huippusuorituksiin Ratsastuskeskus Ainoon sunnuntaina 7.7.2019! Paikalle odotetaan Euroopan kärkiratsastajia, jotka metsästävät arvokkaita kvaaleja tuleviin olympialaisiin ja EM-kilpailuihin. Lähde mukaan viihtymään ja katsomaan huippu-urheilua upeissa puitteissa, seuran etuhintaan!

Lipun hinta on 35€, jonka hinta laskee sen mukaan kuinka paljon porukkaa saadaan kasaan (arvioitu hinta 26-28€)! HoR ja LR kustantavat jäsenilleen linja-autokuljetuksen Lahdesta Ratsastuskeskus Ainoon ja takaisin. Jos tilaa jää, niin myös muiden seurojen jäsenet ovat tervetulleita linja-auton kyytiin hinnalla 15€/hlö. Linja-autokuljetus lähtee Lahden kauppatorilta Marolankadulta klo 8 ja paluu viimeisen luokan jälkeen ollen n. klo 20 takaisin Lahdessa. Mikäli et pääse sunnuntaina mukaan, mutta haluaisit mennä seuratarjouslipun hinnalla perjantaina tai lauantaina, sekin onnistuu.

Lisätietoja ja sitovat ilmottautumiset 19.6. mennessä jasensihteeri@hollolanratsastajat.fi Lipusta maksetaan 10€ varausmaksu HoR:n tilille FI84 230118 0000 5639 (viestiksi osallistujan nimi ja seura) ilmoittautumisen yhteydessä 19.6. mennessä, jonka jälkeen selviää tarkka osallistujamäärä ja lipun hinta, jolloin loput lipun hinnasta maksetaan 20.6. mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Täältä löytyy tietoa tarkemmin tapahtumasta ja sunnuntain ohjelmasta: https://www.ainonationscup.fi/