RATSASTAJAN RYHTI OSANA BIOMEKANIIKKAA-LUENTO

Hollolan ratsastajat ry järjestää lauantaina 16.3. Lahdessa ratsastajiin erikoistuneen fysiikkavalmentaja Piia Solajärven luennon Ryhtirikko – ratsastajan ryhti osana biomekaniikkaa!

Luennon hinta on HoR:n jäseniltä 15€ ja muilta 25€. Luento kestää n. 2h. Luennolle mahtuu 35 ensimmäistä ilmottautunutta. Luento järjestetään Etelä-Hämeen Autokoulun tiloissa, osoitteessa Aleksanterinkatu 1, 15110 Lahti.

Luennon jälkeen on mahdollisuus osallistua Ryhtirikko-ryhtimittaukseen ja saada vinkkejä esim. mahdollisen vinouden tai virheliikkeen parantamiseen. Ryhtimittaukseen mahtuu 15 ensimmäistä siihen ilmottautunutta ja sen hinta on 25€.

Arvomme kaikkien luennolle osallistuvien kesken yhden ryhtimittauksen, joka suoritetaan luennon yhteydessä. Mikäli ryhtimittaukseen on enemmän kiinnostuneita, voimme järjestää erikseen toisen mittauspäivän, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan 🙂

Piia Solajärvi on ratsastajiin erikoistunut urheiluvalmentaja, erityisliikunnanohjaaja, fysiikkavalmentaja, kouluttaja sekä hän on käynyt lisäksi liikuntalääketieteen opintoja. Hänellä on 20 vuoden kokemus ja hän on valmentanut mm. pararatsastaja Katja Karjalaista.

Ilmoittautumiset emaililla jasensihteeri@hollolanratsastajat.fi 10.3. mennessä. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot. Luento maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä HoR:n pankkitilille, ryhtimittaus maksetaan paikan päällä erikseen Piialle (käteinen, pankkikortti, kulttuurisetelit ym käy)

https://ryhtirikko.fi/

Ratsastajan ryhti osana biomekaniikkaa-luennon sisältö:

Ryhti ja sen vaikutus hevoseen
Liikkuvuus ja siihen vaikuttavat tekijät
Kehonkoostumus
Ratsastajan ravinto ja parempi suorituskyky
Kehonhuolto ja siihen liittyvät tekniikat