Kilpailut

Hollolan ratsastajat järjestävät vuosittain muutamia kilpailuita este- ja kouluratsastuksessa. Kilpailut ovat kaikille avoimia. Vuodelle 2019 on ajatuksena järjestää yhdet koulu- sekä esteratsastuskilpailut elokuun alussa. Mikäli ratsastuskilpailuiden järjestämisen arki ja juhla kiehtoo, voit ilomielin osallistua kanssamme kilpailuiden järjestämiseen. Pienikin panos riittää hyvin ja jokaiselle varmasti löytyy mieluinen tehtävä. Ota yhteyttä hallituksen jäseniin, niin he kertovat mielellään lisätietoja 😊

Kilpailuluvan hankkiminen muuttui vuoden 2018 alussa. Kilpailulupia voi hankkia heti kunhan kyseisen vuoden jäsenmaksu on maksettu. Luvat anotaan itse. Mikäli haluat kilpailla vain 1-tason luokissa, tulee sinun lunastaa E-lupa. D-luvalla voit kilpailla 1- ja 2-tason luokissa ja A-luvalla voit kilpailla kaikilla tasoilla kaikissa luokissa. Lisää kilpailuluvista löytyy tästä linkistä: https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/ SRL:n sivuilta löytyy ohjeistus lupien hankintaan. Ohessa linkki luvan hankkimiseen, luethan ensin ohjeistuksen tarkasti :

https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/

Ongelmatilanteissa voit toki kääntyä jäsensihteerimme puoleen emaililla jasensihteeri@hollolanratsastajat.fi tai Instagramissa @hollolanratsastajat.